Diensten

Met 40 jaar ervaring is Jacob Battjes van alle markten thuis. Wat voor bouwgerelateerd advies u ook nodig heeft, bij Battjes Bouwadvies bent u aan het juiste adres.

Bouwadvies: nieuwbouw en verbouw

Nieuw laten bouwen, of toch het huidige pand verbouwen? Wat zijn de kosten van een uitbreiding? Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn huis duurzamer wordt? Al deze vragen hebben in ieder geval één ding gemeen: ze werden alle eens gesteld aan Battjes. En terecht. Want doordat hij met al deze kwesties eerder in aanraking kwam, kan hij u adviseren en assisteren bij het maken van uw keuzes.

Bouwjuridisch Advies

Bouwen in Nederland brengt een hoop met zich mee. Strenge milieunormen, bouwbesluit, bestemmingsplannen en welstandcommissies zijn slechts een paar voorbeelden. Het is niet vreemd wanneer u door al deze bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig kan ook hierin Battjes Bouwadvies de juiste weg wijzen.

Uniek Advies?

Ieder bouwproces is uniek en vraagt daarom om een unieke aanpak. Het kan dus goed zijn dat uw adviesbehoefte hier niet expliciet genoemd wordt. Neem dan vooral contact op met Battjes en leg hem uw specifieke geval voor. De ervaring leert, dat hij ook voor uw bouwvraagstuk met een pasklaar antwoord zal komen.

Ook advies nodig? Of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact op.